Theodora Vermaat - Stoei Kindercoaching

Even voorstellen

Ik ben Theodora Gijsbertsen – Vermaat, leerkracht en kindercoach.

Ik voel me betrokken bij anderen en in het bijzonder bij kinderen. Dit bracht mij ertoe om in 2005 de HBO-opleiding Leraar Basisonderwijs bij Driestar educatief te gaan volgen. Sinds 2009 ben ik vakleerkracht bewegingsonderwijs en leerkracht in het basisonderwijs.

Werken met kinderen is mijn passie. Kinderen intrigeren mij enorm; hoe het kind zich ontwikkelt, gedraagt, denkt, voelt … ja hun hele zijn! Het fascineert me om te zien hoe kinderen stoeien om ‘erbij te horen’ en om ‘zich geliefd te weten’. Daarom heb ik besloten om me naast het lesgeven verder te gaan verdiepen in de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

In 2015-2016 heb ik de post-HBO opleiding tot kindercoach gevolgd bij BGL & Partners. In 2018 heb ik de cursus Rots en Water Basisschool Schoolbreed en in 2019 de Kanjertraining Primair Onderwijs met succes afgerond. Sinds 1 februari 2016 ben ik gestart met mijn kindercoachpraktijk: ‘Stoei Kindercoaching’ en coach ik kinderen met gedrags-, en sociaal-emotionele problemen en bied ik ondersteuning aan hun ouders en opvoeders. Tevens geef ik Rots en Water trainingen in groepsverband en op basisscholen.

Als coach zorg ik voor een veilige plek waarin het kind zich gehoord, begrepen en gesteund voelt. Vanuit deze basis werk ik aan het zelfvertrouwen, zelfbeeld en weerbaarheid van uw kind. Ook leer ik hen door middel van coaching om te gaan met emoties als angst, boosheid en verdriet. U als liefdevolle ouders en opvoeders ondersteun ik graag in de omgang met uw kind.

In mijn kindercoaching beoog ik de volgende doelen:

Sterker in het leven staan

Talenten, kwaliteiten en mogelijkheden (her-)ontdekken

Openheid en het ontwikkelen van zelfvertrouwen

Eerlijke en heldere communicatie met de omgeving

Inzet om het 'negatieve' op z’n kop te zetten in een oplossing!

top